Mijn naam is Carola de Jong en ik werk in mijn praktijk COLORRICO. De wereld van kleuren hebben me van jongs af aan al geïnspireerd. Van jong tot oud keken we hoe de prachtige kleurrijke creaties ontstonden. De Aura Soma flessen uit Engeland zijn een juweel voor je ogen. En de geurende massage oliën een weldaad voor lichaam en geest. En voor een vier handen massage, samen met mijn collega Nicolien van der Laan, kan dit bij Healing from the heart in Rhenen worden afgesproken. Een echte aanrader!

Vanuit het HBO-Jeugdwelzijnswerk ben ik me gaan verdiepen in de tekentaal bij de school voor helend tekenen, de Kolam in Zutphen als tekendocent, coach beeldend en tekentherapeut. Laat je creativiteit weer groeien en bloeien!

De Aura Soma flessen en de kleurenleer zijn mijn inspiratie. Het geven van handmassages in het verzorgingshuis tijdens de beautydag met Nicolien, zorgden voor ontspanning en helende gesprekken bij de bewoners!

Vanuit het mediumschap help ik je graag met liefde en licht met een reading of door middel van een healing. Dit kan op afstand maar ook dichtbij. En de creatieve inspiratie die ik kreeg, heb ik het boek COLORRICO de 12 kleurrijke wolkensprookjes voor jou klaar liggen. Maar ook het prachtige kinderboek van Karlijn Nortier Op tijd een feestje!

Als reddende engel, kan ik je tijdelijk ondersteunen met je huis, tuin, kind en dier. Hierdoor krijg je weer wat ademruimte, steun en kijken we samen hoe je weer verder kan met jouw kleurrijk leven!

Kortom, voor een persoonlijke intuïtieve & creatieve ontwikkeling en ontspanning ben je bij mij aan het goede adres!