Als medium draag je informatie over vanuit de persoon, andere dimensies zoals een dierbare overledene en dit kan via helder voelen, zien, horen, proeven en / of weten tot je komen.

Door mij hoge sensitiviteit werk ik helder voelend en helderziend. Hierbij krijg ik informatie van jou m.b.t. je ziel, denken, voelen en lichaam. Dit kan als je in mijn praktijk bent, maar ook door een reading te geven van je foto op afstand.

Mijn training heb ik o.a. bij Nicole de Haas gevolgd op de Zwanenhof in Zenderen en heb ervaring opgedaan door te werken bij MediumAngel. De orakelkaarten, foto, tekening van jezelf laten me zien in welk proces je zit en dit spiegel ik je terug.

Healing kan ik je geven als je bij mij bent, maar ook als we door de afstand met elkaar afspreken. Neem voor beide mogelijkheden graag even contact met mij op. Mijn healingteam, waaronder Aartsengel Rafaël, maakt connectie met jouw gids en geeft jou healing waar nodig is. Het kan zijn dat je niks voelt, een warme gloed ervaart, een vlaag wind of een andere sensatie. Vanuit liefde en licht mag jij dit ontvangen.

Per sessie vraag 33 euro.